FC Emmen behoudt De Leeuw, negen verbintenissen opgezegd

29 maart 2020, 14:48   Bijgewerkt: 29 maart 2020, 15:00

FC Emmen gaat langer door met Michael de Leeuw. Zijn aflopende contract is verlengd, meldt de club. Tevens communiceert de nummer twaalf van de Eredivisie dat er negen aflopende contracten zijn opgezegd. De betreffende spelers hebben de formele ontslagbrief ontvangen. Ook stafleden René Grummel en Casper Goedkoop ontvingen deze mededeling.

'Het contract van Michael de Leeuw werd automatisch verlengd bij 25 basisplaatsen dit seizoen, maar omdat we zeer tevreden zijn over zijn rol binnen en buiten het veld is zijn optie eerder gelicht dan contractueel overeengekomen', melden de Drenten. Dat betekent dat de aanvoerder in elk geval nog een seizoen vastligt. Er blijven ondertussen gesprekken voor een nog langer verblijf.

De aflopende verbintenissen van Wouter Marinus, Jafar Arias, Henk Bos, Stefan van der Lei en Tom Hiarej heeft Emmen wel opgezegd. Daarnaast licht de club de opties van Michaël Heylen, Lorenzo Burnet, Robbert de Vos en Desevio Payne vooralsnog niet. Volgens de regels moeten bvo's hier vóór 1 april duidelijkheid over geven. 'FC Emmen is nog met een aantal van bovengenoemde spelers in overleg over volgend seizoen en heeft begrip gevraagd voor de vervelende situatie waar we allemaal mee te maken hebben', doelt de club op de huidige coronacrisis. Met assistent-trainer Grummel en Goedkoop blijft Emmen eveneens in gesprek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen