Xavi denkt dat FC Barcelona met De Jong prijzen kan winnen

29 maart 2020, 13:37   Bijgewerkt: 29 maart 2020, 16:58

Xavi ziet toekomst voor Frenkie de Jong bij FC Barcelona. De Catalaan denkt dat Barça met onder meer de oud-Ajacied de komende jaren prijzen kan winnen. "Een groot deel van de spelers is buitengewoon goed", aldus de voormalig speler van Barcelona.

"Te beginnen bij de doelman, die voor mij de beste ter wereld is. Jordi Alba vind ik de beste linksback ter wereld, Gerard Piqué de beste centrale verdediger, Sergio Busquets de beste middenvelder en Lionel Messi de beste aanvaller", zegt Xavi tegen La Vanguardia. "Voeg daar Suárez, De Jong en Arthur aan toe en Barça heeft voor de komende tien jaar een ploeg die kan winnen. De basis is goed. Ik zou wel vleugelspelers als Neymar halen, want aan de zijkanten komt Barça tekort."

Zelf benadrukt Xavi dat hij ooit graag als trainer terugkeert in Camp Nou. Dit seizoen kreeg hij de kans om Ernesto Valverde op te volgen, maar dat vond Xavi te vroeg en bleef hij het Qatarese Al-Sadd trouw. "Het is duidelijk dat ik ooit terug wil naar Barcelona. Ik denk dat ik spelers beter kan maken. Voor mezelf ben ik bezig aan een project. Die bouw ik op vanaf de basis en ik neem zelf de beslissingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen