'Advocaat wil weten wat Feyenoord kan zodra er duidelijkheid is'

29 maart 2020, 08:39   Bijgewerkt: 29 maart 2020, 08:48

Dick Advocaat schuift het besluit over zijn toekomst op om twee redenen. De trainer wil weten wat Feyenoord kan zodra er duidelijkheid is over het restant van de Eredivisie. Daarnaast beseft Feyenoord dat er belangrijkere zaken zijn, dan het wel of niet aanblijven van een trainer.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Wanneer Feyenoord bijvoorbeeld weet dat het volgend seizoen sowieso groepsfase Europa League speelt, weet de club ongeveer wat er aan geld binnenkomt. Feit is dat de Rotterdammers er volop ruimte komt in het salarisbudget. Grootverdieners Renato Tapia, Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden staan voor een vertrek. De aflopende contracten van Botteghin en Van der Heijden werden al [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/365504/feyenoord-zegt-van-viertal-aflopende-contracten-formeel-op/,_blank,formeel opgezegd]. Daarnaast vertrokken Sam Larsson en Kenneth Vermeer al uit De Kuip.

Lees meer: Advocaat stelt zijn beslissing over de toekomst bij Feyenoord uit

Advocaat staat open voor een langer verblijft, maar wil dus de onzekere tijden afwachten. "Het belangrijkste is nu dat het virus verdwijnt", laat hij weten aan het AD. Komende week wordt er in elk geval meer duidelijkheid verwacht over het al dan niet hervatten van de Eredivisie. Dinsdag maakt het kabinet bekend wat er gebeurt met de coronamaatregelen die gelden tot en met 6 april. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen