Sagna verrast door negatieve Arsenal-uitspraken Fabregas

Sagna verrast door negatieve Arsenal-uitspraken Fabregas

28 maart 2020 – Bacary Sagna is teleurgesteld in zijn voormalig ploeggenoot Cesc Fàbregas. De Spaanse middenvelder liet onlangs in een interview blijken dat hij alleen onder de indruk was van Robin van Persie en Samir Nasri tijdens zijn tijd bij Arsenal. Een vreemde opmerking volgens verdediger Sagna.

De Franse back speelde jarenlang samen met Fàbregas en was verrast toen hij de quotes van de Spanjaard zag passeren. "Hij had een van de leiders van het team moeten zijn, een van de grote beloftes van Arsenal. Maar als leider en échte speler praat je niet op deze manier over je club. Daarom was ik verrast, want Cesc is een aardige kerel. Dat is hij overigens nog steeds, dat doet hier niets aan af", klinkt het teleurgesteld tegenover Goal.com.

Lees ook: Fabregas: "Alleen Van Persie en Nasri zaten op mijn niveau"

Onder leiding van Arsene Wenger maakte Arsenal geregeld indruk. Prijzen werden er ondanks het goede voetbal nauwelijks gepakt. Sagna heeft wel een vermoeden hoe dat kan. "Misschien hadden wij toen niet de juiste spirit, dat we daardoor niet dat laatste zetje konden geven en niet altijd wonnen."

gerelateerd