PEC-preses Visser maakt zich 'grote zorgen' over volgend seizoen

28 maart 2020, 12:23

PEC Zwolle hoopt dat er snel duidelijkheid komt vanuit de KNVB over het vervolg van dit Eredivisie-seizoen. De club verwacht voor dit seizoen nog geen grote financiële problemen, maar weet dat het moeilijker wordt na de zomer. "We kunnen de salarissen voorlopig betalen, maar ik maak me grote zorgen over volgend seizoen."

Dat vertelt voorzitter Adriaan Visser tegenover De Telegraaf. "We zijn gebaat bij duidelijkheid om een strategie te kunnen bepalen", legt de preses uit. "Als we te lang niets kunnen doen, storten we op het eindpunt in het ravijn. We hebben veel contact met onze sponsoren, bij een aantal is de omzet gedaald tot het nulpunt." En dat is de reden dat de sponsoring volgend seizoen – wanneer het nog niet rondgekomen of betaald is – vermoedelijk minder zal worden.

Lees ook: Visser: "We zullen moeten dealen met deze bizarre situatie"

En dus hoopt PEC Zwolle zo snel mogelijk op duidelijkheid. "Als we in de Eredivisie wegkomen met een omzetdaling van vijf tot vijftien procent, mogen we onze handjes dichtknijpen", verwacht Visser, die eerder al liet weten 'zich niet te verwonderen' als er dit seizoen helemaal niet meer gevoetbald zal worden. Ook dat zal een financiële domper tot gevolg hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen