'Ajax wilde Nouri-zaak afwikkelen met bedrag van vijf miljoen'

28 maart 2020, 10:15

Ajax wil de familie van Abdelhak Nouri een bedrag van zo'n vijf miljoen euro betalen als afwikkeling van die zaak. In een recente uitzending van De Wereld Draait Door zei Khalid Kasem, de vertrouwenspersoon van de familie Nouri, dat er nog altijd gesproken wordt over een akkoord, maar die nog altijd niet is bereikt. Inmiddels is duidelijk om wat voor soort bedragen het vermoedelijk gaat.

Dat vertelt Valentijn Driessen in de tv-uitzending van Veronica Inside. "Wat ik ervan begrepen heb, is dat het een bedrag van zo'n vijf miljoen euro is dat rondgaat. De familie van Nouri wil beduidend meer hebben", aldus Driessen over de afwikkeling van de trieste zaak Nouri, over wie in dezelfde uitzending overigens wel relatief positief nieuws kwam. 

Lees ook: De Wereld Draait Door-uitzending volledig in het teken van Nouri

Wat het bedrag is wat de familie wil krijgen, is niet bekend. Wel werd donderdagavond in de uitzending nogmaals bevestigd dat een financieel akkoord nog altijd niet is bereikt door beide partijen. Op 8 juli 2017 sloeg het noodlot toe voor Nouri. Tijdens een oefenwedstrijd van Ajax in Oostenrijk tegen Werder Bremen kreeg Appie een harstilstand. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen