Dammers kijkt uit naar nieuw avontuur bij FC Groningen

28 maart 2020, 10:34

Wessel Dammers kijkt enorm uit naar zijn nieuwe avontuur bij FC Groningen. De centrale verdediger stapt komende zomer transfervrij over van Fortuna Sittard en kijkt uit naar zijn nieuwe club. "Het zijn aparte tijden voor iedereen. Los daarvan is dit voor mij een fantastisch moment."

Dat vertelt hij tegenover het Dagblad van het Noorden over zijn nieuwe overstap, die vrijdag officieel gepresenteerd werd. "Ik wist al dat ze me aan het volgen waren. Fledderus vertelde me dat ze geïnteresseerd in me waren voor komende zomer", aldus Dammers, voor wie meer interesse was. "FC Groningen past met de plannen voor de toekomst en alle faciliteiten die de club rijk is heel goed in mijn plaatje. Ze willen hier attractief voetbal spelen. Dat zijn wel de elementen die goed bij mijn spelers-profiel passen."

Lees ookFC Groningen slaat toe en presenteert Dammers

In het hoge noorden komt er met het aanstaande vertrek van Mike te Wierik komende zomer een vacature centraal achterin. Toch wil Dammers niet per se die plaats overnemen. "Ik zeg niet dat ik één op één de vervanger ben van Mike te Wierik, maar ik ga wel heel erg mijn best doen. Het publiek mag van mij verwachten dat ik wil voetballen van achteruit, met een voetballende gedachte en vaak ook een voetballende oplossing. Mij is verteld dat FC Groningen dat ook nodig heeft. Verder hou ik ervan om gewoon te bikkelen en elke wedstrijd het maximale eruit te halen. Ik ben heel erg blij met deze stap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen