Gisteren gemist: Dammers naar Groningen, Ajax krijgt boete

28 maart 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 27 maart.

Coronavirus teisterde Dybala: "Ik kon nauwelijks ademen"

Vorig weekend werd bekend dat Paulo Dybala positief had getest op het coronavirus. Hij was de derde Juventus-speler met het virus in zijn lichaam, na Daniele Rugani en Blaise Matuidi. Inmiddels gaat het beter met Dybala, maar het virus teisterde hem wel enige tijd.

Hudson-Odoi is hersteld: "Heeft niet erg afgezien"

Het gaat beter met Callum Hudson-Odoi. Bij de buitenspeler van Chelsea werd twee weken geleden het coronavirus vastgesteld, waardoor de gehele selectie van de Engelse club in isolatie werd gezet. De aanvaller is inmiddels weer hersteld en voelt zich goed.

FC Groningen slaat toe en presenteert Dammers

FC Groningen heeft met ingang van komend seizoen de beschikking over Wessel Dammers. De 25-jarige verdediger komt na dit seizoen over van Fortuna Sittard en heeft in Groningen een driejarig contract getekend. Hij maakt transfervrij de overstap.

Linssen over interesse: "Momenteel op laag pitje"

Bryan Linssen heeft er dit seizoen al veertien in liggen in de Eredivisie en speelt zich daarmee in de belangstelling van vele clubs. De interesse is nu door de coronacrisis wel gaan liggen, merkt de Limburger.

Ajax krijgt boete van UEFA voor ongeregeldheden tegen Getafe

Ajax heeft vrijdag slecht nieuws gekregen van de UEFA. De Amsterdammers moeten namelijk een boete van 53.250 euro betalen aan de Europese voetbalbond vanwege de ongeregeldheden tijdens de twee wedstrijden tegen Getafe in de Europa League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen