Heracles zegt contract Pröpper en dertien andere spelers op

27 maart 2020, 17:32

Heracles Almelo heeft de contracten van liefst veertien spelers vrijdag formeel opgezegd. Onder meer aanvoerder Robin Pröpper heeft te horen gekregen dat zijn verbintenis na dit seizoen vervalt, al bestaat de kans dat hij toch nog in Almelo blijft. De club gaat namelijk nog in gesprek met een deel van de spelers.

Heracles is verplicht om voor 1 april duidelijkheid te verschaffen aan de spelers en heeft dat dus gedaan. "We hebben goed gekeken naar het raamwerk van de selectie voor volgend seizoen", zegt technisch directeur Tim Gilissen. "Je wil een bepaald fundament behouden, zowel wat betreft speelwijze als cultuur binnen de club. We hebben daarom Robin Pröpper, Tim Breukers, Dario van den Buijs, Michael Brouwer, Koen Bucker en Lucas Schoofs aangegeven dat we met hen de komende periode in gesprek willen over een langer verblijf. Formeel gezien hebben we een aantal van deze contracten moeten opzeggen, maar onze intentie is langer met hen door te gaan."

Er worden ook veel spelers in de wachtkamer gezet door Heracles. "Voor andere spelers van wie hun contract afloopt geldt dat we de komende periode gaan benutten om te kijken of zij in aanmerking komen voor een verlengd verblijf", aldus Gilissen. "Het betreft Joey Konings, Dabney Dos Santos, Sebastian Jakubiak, Jesper Drost, Maximilian Rossmann, Jelle van Benthem, Stephen Sama en Reuven Niemeijer. Ook hun aflopende contracten hebben we nu formeel moeten opzeggen."

Jeff Hardeveld speelt na dit seizoen sowieso nog bij Heracles. De optie in zijn contract is verlengd, waardoor hij sowieso zal blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen