'Transfervrije Vertonghen wordt ook gevolgd door Napoli'

27 maart 2020, 15:54

Jan Vertonghen heeft aan belangstelling niets te klagen. De centrale verdediger heeft een aflopend contract bij Tottenham Hotspur en wordt aan diverse clubs gelinkt. Napoli kan als volgende geïnteresseerde aan dat rijtje worden toegevoegd.

Dat schrijft de doorgaans goed ingevoerde journalist Francesco Modugno althans. Tottenham heeft diverse (aflopende) contracten al verlengd, maar voor de 32-jarige verdediger kwam er nog geen nieuwe verbintenis. Napoli wil de Belg dolgraag binnenhalen, maar beseft ook dat ze het normaliter moeten afleggen tegen Internazionale en zelfs Ajax, al is dat laatste vooral vanwege zijn eerdere periode in de Johan Cruijff ArenA.

Lees ook: Vertonghen: "Bedenken welke prijzen ik nog wil winnen"

Recent zette Vertonghen de deur voor een terugkeer bij zijn oude club Ajax ook weer op een kier. "Dat zit altijd wel al een soort van in de planning, ja", gaf de Belgische verdediger toe. Eerder leek een terugkeer in Amsterdam financieel onhaalbaar, maar mogelijk krijgt ook dat nog een vervolg. Over enkele maanden is Vertonghen in elk geval transfervrij nadat hij ruim acht jaar bij de Spurs speelde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen