'Bayern en Neuer worden het maar niet eens over nieuw contract'

27 maart 2020, 14:57

Manuel Neuer viert vandaag (vrijdag) zijn 34ste verjaardag als keeper van Bayern München, maar mogelijk is het zijn laatste verjaardag die hij in Duitse dienst viert. Onderhandelingen over een nieuw contract zijn vooralsnog stukgelopen, waardoor een zomers vertrek steeds aannemelijker wordt. 

Dat schrijven diverse Duitse media. Sinds zijn komst in 2011 naar Bayern München is Neuer onbetwist de eerste keeper van Der Rekordmeister, voor wie hij al meer dan driehonderd duels speelde. Bayern wil de goalie – ondanks de komst van Schalke 04's Alexander Nübel deze zomer – graag voor twee jaar langer vastleggen, maar tot een akkoord is het nog niet gekomen.

Lees ookNübel moet aanvoerderschap Schalke afstaan na Bayern-transfer

Neuer zou graag voor een langere periode willen bijtekenen, omdat hij ook al ouder wordt. Afgelopen dinsdag liep een onderhandeling daarover nog spaak, zo schrijft het Duitse Bild, waardoor Chelsea ook serieus om de hoek is komen kijken. Het is een publiek geheim dat Kepa Arrizabalaga daar onder vuur ligt en als Neuer geen overeenkomst bereikt met Bayern München, is hij wellicht voor een zacht prijsje over te nemen en viert hij zijn 35ste verjaardag mogelijk in Londen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen