Advocaat stelt zijn beslissing over de toekomst bij Feyenoord uit

Advocaat stelt zijn beslissing over de toekomst bij Feyenoord uit

27 maart 2020 – Dick Advocaat zou eind maart een beslissing nemen over zijn toekomst als trainer van Feyenoord, maar nadat hij eerder al liet doorschemeren dat dát door de corona-uitbraak later zou worden, heeft hij dat vrijdag bevestigd. "Het is overal stil, dus bij mij ook." Dat zei hij tegenover RTV Rijnmond over zijn beslissing of hij stopt of doorgaat als trainer van Feyenoord. Eerder tekende assistent-trainer John de Wolf wel een nieuw contract, wat een positief signaal zou zijn voor een langer verblijf van de ervaren coach, die eind maart – na het duel met Ajax, dat oorspronkelijk afgelopen weekend stond gepland – zijn keuze zou maken. Dat wordt dus uitgesteld met een nog onbekende periode.

Voetbal International schreef deze week dat de coach ook niet té lang kan wachten, omdat er veel zaken in mogelijk kortere tijd geregeld moeten worden deze zomer. Dat heeft te maken met het feit dat de Eredivisie stilligt vanwege het coronavirus en dus veel later klaar is dan in een normale situatie. De Telegraaf meldde eerder nog dat het niet de vraag was óf Advocaat bijtekent, maar vooral wanneer. Dat was overigens nog wel voor de corona-uitbraak.

Lees ookAdvocaat moet beslissing over zijn toekomst uitstellen

Dat laatste is ook iets dat De Kleine Generaal veel bezighoudt momenteel. "Ja, je bent er ook altijd wel een beetje bang voor. Verder wil ik het daar niet over hebben, want er zijn mensen die veel meer problemen hebben dan ik", relativeerde hij. Verder hebben de spelers van Feyenoord volgens hem de juiste schema's en is de voornaamste vraag hoelang deze situatie nog zal duren.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020