'Volendam-talent Van de Ven staat op het lijstje van Ajax en AZ'

27 maart 2020, 11:57

FC Volendam-sensatie Micky van de Ven heeft over belangstelling niets te klagen. De centrale verdediger maakt dit seizoen heel veel indruk in de Eerste Divisie en werd eerder al getipt voor een volgende stap. Het Andere Oranje kan zich verheugen op 'de jackpot', want Ajax, AZ en buitenlandse clubs hebben het talent op de radar.

Dat schrijft Voetbal International althans. Onder trainer Wim Jonk ontwikkelde Van de Van zich razendsnel tot basisspeler en kwam inmiddels negentien keer uit in de Eerste Divisie. Van de Ven heeft nog een verbintenis tot 2023, waardoor FC Volendam veel geld kan vragen voor de verdediger. Als Ajax en AZ niet toeslaan, zijn er volgens VI ook nog 'buitenlandse kapers' op de kust. 

Eerder al tipte voormalig profvoetballer Kees Kwakman de verdediger ook al voor de Nederlandse top. "AZ zou voor hem een prima stap zijn. Ik weet niet wat die jongen wil. Misschien wil hij eerst een kleine stap maken of direct naar een grote club en dan verhuurd worden", schetste hij tegenover FOX Sports een scenario voor de talentvolle verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen