Huurling Hakimi hoorde al anderhalf jaar niets van Real Madrid

27 maart 2020, 10:51

Achraf Hakimi heeft geen idee wat de plannen van Real Madrid met hem zijn. De rechtsachter is voor anderhalf seizoen verhuurd aan Borussia Dortmund en het einde van die periode komt in zicht. Toch hoorde hij sinds zijn vertrek nog helemaal niets van De Koninklijke.

Dat vertelt hij tegenover El Chiringuito. "Na mijn vertrek bij Real Madrid heb ik geen contract meer gehad met de club. Dus ik weet niet wat er met mijn toekomst gaat gebeuren, dat is niet verteld", aldus de back, die bij de Bundesliga-club een goede indruk maakt. "Als ik een kans krijg bij Real Madrid, ben ik daar blij mee. Als die niet komt, ga ik naar een andere club waar ik me verder kan ontwikkelen."

Deze week pronkte Hakimi nog op de cover van de Spaanse krant Marca, die aangaf dat Real Madrid spoedig een keuze moet maken over de verdediger. Hij liet eerder ook al eens weten meer dan open te staan voor een terugkeer bij de club waar hij werd opgeleid. Volgens Spaanse media zou Real ook bezig zijn om zijn in 2022 aflopende contract te verlengen. Borussia Dortmund wordt al langere tijd in nadrukkelijk verband gebracht met Thomas Munier (transfervrij bij Paris Saint-Germain), die Hakimi's plek moet gaan opvullen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen