Roda JC licht optie van talentvolle eerste keeper Novakovic

27 maart 2020, 10:09

Roda JC heeft het contract van de talentvolle keeper Radomir Novakovic (20) vrijdag verlengd. Sinds kort had de Duitser een basisplaats bij de Eerste Divisie-club, omdat de ervaren Tom Muyters (35) niet meer voldeed onder de lat. Hij had een optie in zijn contract en die is gelicht.

"Radomir is een jonge talentvolle keeper die zijn kans heeft gepakt in de laatste wedstrijden. Met zijn reflexen is hij een sterke lijnkeeper maar tegelijkertijd weten wij en hij ook dat zijn kwaliteiten op het gebied van meevoetballen moeten verbeteren", aldus Jeffrey van As. "Hier gaan we samen keihard aan werken en hebben alle vertrouwen in het feit dat Radomir zich blijft doorontwikkelen."

In november liet het talent – die vorig seizoen tegen Ajax in de KNVB Beker een uitstekende indruk maakte - nog weten graag weg te willen, vanwege een gebrek aan speeltijd en perspectief. Toen was er overigens vanuit de supporters al een nadrukkelijke roep om een keeperswissel, die uiteindelijk pas onder de nieuwe coach Maurice Verberne plaatsvond.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen