Spoorboekje: Transferweekje en nieuwe blik op huurlingen

Spoorboekje: Transferweekje en nieuwe blik op huurlingen

28 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 28 maart.
Specials

Transferweekje
Terwijl de wereld in de ban is van het coronavirus, draait op de achtergrond de geruchtenmachine verder. Er wordt alweer druk gespeculeerd over transfers die in de zomer kunnen plaatsvinden. Welke transfers zitten allemaal in het vat? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Eredivisie-huurlingen
De Eredivisie ligt stil en dat geeft de kans en ook de noodzaak om de balans op te maken. Bijvoorbeeld van de door Eredivisie-clubs verhuurde spelers: hoe staan zij erop, wat hebben ze laten zien en wat zijn hun kansen richting volgend seizoen? FCUpdate.nl maakt de balans op per club. In deel VII en VIII: PEC Zwolle en Fortuna Sittard.

Wedstrijden

Gorodeya - Shakhtyor (17.00 uur)
De Vysjejsjaja Liga is zelfs de enige Europese competitie die niet is opgeschort. Darko Bodul, die in het verleden uitkwam sc Heerenveen, Ajax en Sparta Rotterdam, komt zaterdag 'gewoon' in actie tegen Wit-Rusland. Daar snapt hij zelf helemaal niks: "Toen mij werd verteld dat we de competitie zouden beginnen, was dat een enorme klap voor mij", zei hij. Kijken hoe hij het er zaterdag vanaf brengt.

Voetbal op tv

17.30 uur: DOC: De Patatgeneratie, FOX Sports 1, documentaire
18.30 uur: Classic Match: Ajax – FC Utrecht (2001/02), FOX Sports 1, flashback

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020

  3. woensdag 3 juni 2020