'De Graafschap zegt contracten op, keeper Kremer naar Ajax'

27 maart 2020, 09:20

De Graafschap gaat de contracten van Daryl van Mieghem, Frank Olijve, Jordy Rondeel en Marlon Versteeg formeel opzeggen. Het viertal moet voor 1 april duidelijkheid krijgen over hun toekomst en vooralsnog blijven ze niet op De Vijverberg. Dat geldt in principe ook voor huurlingen Hidde Jurjus (PSV), Victor van den Bogert (Willem II) en Callum Slattery (Southampton), terwijl Leeroy Owusu eerder al zijn overgang naar Willem II rondmaakte.

Dat schrijft De Gelderlander althans. De Doetinchemmers kunnen nog wel in gesprek met de voetballers, die hun ontslagbrief hebben ontvangen. Praten deed de club inmiddels wel met Javier Vet, met wie De Superboeren graag doorwillen. Hij beschikt eveneens over een aflopend contract, maar omdat het zijn eerste periode bij De Graafschap betreft, hoeft hij pas voor 1 juni duidelijkheid te hebben. Dat geldt ook voor Stef Nijland, Mohamed Hamdaoui, Gregor Breinburg, Giannis Mystakidis, al sprak de club nog niet met hen. 

Jeugdkeeper naar Ajax

Verder schrijft de ochtendkrant dat goalie Sten Kremers – van De Graafschap O17 – na dit seizoen naar Ajax vertrekt. De doelman stond al langere tijd in de belangstelling van de Amsterdammers en heeft besloten om komende zomer de overstap dan toch definitief te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen