Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Vitesse neemt afscheid van kwintet huurlingen in zomer'

'Vitesse neemt afscheid van kwintet huurlingen in zomer'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 maart 2020 – Vitesse gaat na dit seizoen niet verder met huurlingen Joshua Brenet (1899 Hoffenheim), Nouha Dicko (Hull City), Jay-Roy Grot (Leeds United) en Armando Obispo (PSV). De Arnhemse voetbalclub gaat de contracten met hen niet proberen om te verlengen en zal ook geen nieuwe poging wagen bij Charly Musonda, die al enkele maanden geleden terugkeerde bij Chelsea om te revalideren.

Dat schrijft De Gelderlander. Volgens de ochtendkrant gaat Vitesse afscheid nemen van het vijftal huurlingen, waarvan alleen Armando Obispo een onbetwiste basispeler is geworden. De anderen maakten veelal wel minuten in het eerste elftal, maar niet met de zekerheid elke week aan de aftrap te staan. Brenet was pas sinds deze winter actief in Arnhem.

Lees ook: 'Vitesse hoopt contracten van kwartet spelers te verlengen' 

Contactverlenging
Verder heeft Vitesse de contracten van Remko Pasveer, Kostas Lamprou, Tim Matavz, Bryan Linssen, Patrick Vroegh, Özgür Aktas en Khalid Karami formeel opgezegd. Met Pasveer, Linssen en Vroegh hoopt de club tot een nieuwe overeenkomst te komen. Dat geldt ook voor back Julian Lelieveld, van wie de verbintenis niet formeel is opgezegd. Daardoor moet er voor hem voor 1 april duidelijkheid komen over zijn toekomst.

Dat moet allemaal gebeuren onder leiding van Johannes Spors. Hij is per april de nieuwe technisch directeur van Vitesse. De 37-jarige Duitser was eerder actief bij 1899 Hoffenheim, RB Leipzig en Hamburger SV. Vitesse heeft veel vertrouwen in de Duitser, getuige het contract tot 2023 dat eerder eerder deze week ondertekende. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd