Gisteren gemist: update over Nouri, PSV staat open voor steun

Gisteren gemist: update over Nouri, PSV staat open voor steun

27 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 26 maart.Nouri sinds kort thuis verzorgd: "Hij slaapt, niest, eet en boert"
Abdelhak Nouri wordt sinds kort door zijn eigen familie verzorgd. Sinds hij de ziekenhuizen en verpleeghuizen heeft verlaten, gaat het een stuk beter met Appie. Dat vertelde broer Abderrahim donderdagavond bij de een-na-laatste uitzending van De Wereld Draait Door. Onder meer Frenkie de Jong, Steven Bergwijn en Donny van de Beek zaten ook aan tafel om het te hebben over Nouri, die in 2017 ernstige en blijvende hersenschade opliep.

Twijfelende De Jong bezocht Nouri: "Hij gaf een signaal"
Frenkie de Jong was een van de gasten in de uitzending van De Wereld Draait Door die volledig in het teken stond van Abdelhak Nouri. Op verzoek van presentator Matthijs de Ligt vertelde de Oranje-international onder meer over de rol die Nouri speelde in zijn overgang naar Willem II naar Ajax. De Jong bracht ook een bezoek aan Nouri voordat hij een beslissing maakte over zijn transfer naar FC Barcelona.

PSV staat open voor financiële steun aan noodlijdende clubs
PSV is bereid om clubs die in de financiële problemen komen door de coronacrisis de helpende hand toe te steken. Dat vertelt Toon Gerbrands als reactie op het noodfonds dat door Duitse topclubs beschikbaar is gesteld. Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig en Bayer Leverkusen hebben een fonds van twintig miljoen euro opgezet voor noodlijdende clubs.

Ziyech lichtte Veldwijk in: "Staat daar opeens 'Lampard'"
Lars Veldwijk wist al in januari dat Hakim Ziyech bezig was met een overgang naar Chelsea. Het was de Ajacied zelf die zijn goede vriend inlichtte over de aanstaande transfer. Hoe Ziyech dat precies deed, vertelt Veldwijk in een onderhoud met FOX Sports-presentatrice Fresia Cousiño Arias.

Pedro ontkent dat zomers vertrek bij Chelsea vaststaat
Het staat nog helemaal niet vast dat Pedro komende zomer vertrekt bij Chelsea. Naar aanleiding van zijn interview met Cadena SER concludeerde de internationale pers dat de Spanjaard zijn aflopende contract bij The Blues niet zou verlengen, maar volgens Pedro is er iets misgegaan met de vertaling.

Arteta vertelt over zijn corona-ervaring: "Iets zei me dat ik het had"
Hij voelde zich een paar dagen wat minder goed, maar Mikel Arteta is naar eigen zeggen inmiddels helemaal hersteld van het coronavirus. Toen de Arsenal-manager ruim twee weken wat symptomen van de ziekte begon te vertonen, wist hij eigenlijk al hoe ver het was. "Iets in mij zei dat ik het had", vertelt hij op de clubsite.

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 10 april 2020

  2. donderdag 9 april 2020