Arteta vertelt over zijn corona-ervaring: "Iets zei me dat ik het had"

26 maart 2020, 22:44

Hij voelde zich een paar dagen wat minder goed, maar Mikel Arteta is naar eigen zeggen inmiddels helemaal hersteld van het coronavirus. Toen de Arsenal-manager ruim twee weken wat symptomen van de ziekte begon te vertonen, wist hij eigenlijk al hoe ver het was. "Iets in mij zei dat ik het had", vertelt hij op de clubsite.

"Ik begon wat symptomen te krijgen nadat de club ons inlichtte dat we mogelijk waren blootgesteld aan het coronavirus vanwege ons contact met de eigenaar van Olympiakos (die besmet was geraakt met het virus, red.). Ik weet niet wat het was, iets in mij zei dat ik het had. De volgende dag hadden we een wedstrijd tegen Manchester City, dus nam ik de beslissing om meteen de dokter te bellen."

Dat was een goede beslissing, want Arteta werd positief getest op het virus. "Het was wat symptomen betreft voor mij een normaal virus. Ik had het drie of vier dagen een beetje moeilijk, met verhoging, een droge hoest en ongemak in mijn borst, maar dat was het ook", aldus Arteta, die aangeeft dat zowel zijn vrouw als oppas ook besmet raakten. Zijn kinderen hebben nergens last van gehad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen