Feyenoord zegt van viertal aflopende contracten op

26 maart 2020, 15:54

Feyenoord heeft van vier spelers de contracten formeel opgezegd. Dat meldt de Rotterdamse club donderdagmiddag via de officiële kanalen. Het gaat om de verbintenissen van Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Calvin Verdonk en Elber Evora.

Nederlandse clubs moeten voor 1 april aflopende contracten formeel opzeggen. Als zij dat niet doen, dan heeft de speler recht op een automatische verlenging van een jaar tegen dezelfde voorwaarden. Feyenoord benadrukt dat de formele opzegging in praktijk niet altijd een einde van de samenwerking betekent. De club gaat eventueel op een later moment met één of meer spelers in gesprek over een verlengde samenwerking.

Bij Feyenoord zijn er vijf spelers die beschikken over aflopend contract. Van één speler is de overeenkomst dus niet formeel opgezegd. Dat is Leroy Fer. Hij keerde afgelopen zomer terug in De Kuip en is een vaste basisspeler in Rotterdam. Voordat de coronacrisis uitbrak, maakte hij zijn rentree in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen