'Van Bergen legt contract-voorstel naast zich neer'

26 maart 2020, 13:24

Mitchell van Bergen heeft een nieuw contract van sc Heerenveen deze week naast zich neergelegd. Er is veel belangstelling voor de buitenspeler van de Friezen, die nog wel een verbintenis tot en met 2022 heeft. Desondanks komt door deze ontwikkeling een zomers vertrek wel opeens een stuk dichterbij.

Dat schrijft Voetbal International. Heerenveen had de buitenspeler graag een nieuwe, verbeterde verbintenis willen laten ondertekenen, maar Van Bergen besloot die aanbieding naast zich neer te leggen. Diverse buitenlandse clubs en ook in Nederland hebben sluimerende interesse in de aanvaller, die is doorgebroken in het Abe Lenstra Stadion – wat eerder bij Vitesse niet echt lukte. In 2018 maakte hij de overstap tussen beide clubs. 

Heerenveen pikte hem op in Arnhem en had hem al kunnen verkopen, want de laatste transferwindows was er continu interesse voor de aanvaller. De kans dat hij ook in de komende zomer nog te behouden is, wordt door deze ontwikkeling een stuk kleiner. Dit seizoen maakt hij een goede indruk en maakte in 29 officiële zes goals en gaf vijf assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen