Van de Beek op voorpagina Marca: Real nog in de lead

Van de Beek op voorpagina Marca: Real nog in de lead

26 maart 2020 – Dat de transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid op losse schroeven is komen te staan, kwam afgelopen week naar buiten. De coronacrisis zou roet in het eten hebben gegooid van de deal of anders zouden er een stuk minder miljoenen gespendeerd worden voor de middenvelder van Ajax. Toch pronkte hij donderdag wel weer op de cover van Marca en denkt zaakwaarnemer Guido Albers dat er nog wel degelijk grote bedragen op tafel komen.De Spaanse krant heeft de zeven belangrijkste transfertargets van Real Madrid genoteerd voor komende zomer. Naast het aantrekken van een nieuws spits, contractverlening van Luka Modric, het terughalen van Martin Ødegaard en mogelijk Achraf Hakimi staat ook altijd nog de komst van Van de Beek. Samen met een nieuwe aanvaller die wordt gezocht, is hij de enige potentiële aanwinst waarover Marca rept.

Lees ook'Leegloop Ajax blijft uit: Van de Beek en Dest blijven mogelijk toch' 

Eerder al leek een zomerse overgang in kannen en kruiken, maar die overgang zou door al de corona-ontwikkelingen opeens een stuk moeilijker worden. Het lot zou in handen liggen van trainer Zinedine Zidane, die een oordeel moet geven over diens komst. "Ik denk dat de grote clubs wel betalen als ze een speler graag willen", voorspelt diens zaakwaarnemer Guido Albers tegenover het Algemeen Dagblad.

Volgens de zaakwaarnemer krijgen vooral kleinere clubs het lastig in het transfergeweld en zullen de transfersommen misschien weer tot normale hoogtes dalen. "Nadat Vincent Janssen voor 22 miljoen euro was vertrokken naar de Spurs, is de marktwaarde van de AZ-spelers ook naar een ander level gegaan. En bij Ajax is er heel veel geld voor De Ligt, De Jong en nu Ziyech betaald. Maar als de topclubs vertrouwen hebben in grote talenten, dan blijven ze goed betalen", verwacht Albers. "Alleen is de vraag hoeveel. Ajax hoeft niet te verkopen als het gewenste bedrag niet op tafel komt, maar clubs als PSV en AZ inmiddels misschien wel."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 10 april 2020

  2. donderdag 9 april 2020