Gisteren gemist: drastisch besluit GAE, Bakker (76) overleden

Gisteren gemist: drastisch besluit GAE, Bakker (76) overleden

26 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 25 maart.Derksen: "De oppositie tegen Ten Hag borrelt weer een beetje op"
Erik ten Hag beschikt bij Ajax over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2022, maar het is nog onzeker of de vijftigjarige trainer ook volgend seizoen aan het roer staat in Amsterdam. Johan Derksen van Veronica Inside stelt dat de oefenmeester er niet meer goed op staat bij een groot deel van de spelersselectie. "Ik heb zelfs al vernomen dat er intern is vergaderd of ze wel met hem moeten doorgaan", aldus de analist.

Go Ahead Eagles zegt álle aflopende contracten op
Go Ahead Eagles heeft de contracten van alle spelers die beschikken over een aflopende verbintenis formeel opgezegd. Vanwege de onzekerheid rondom de uitbraak van het coronavirus is de club tot dit 'drastisch' besluit gekomen. "Met het oog op de huidige situatie in de wereld kunnen we geen risico's nemen", aldus technisch manager Paul Bosvelt.

'Gouden Vitessenaar' Bakker overleden aan coronavirus
Kees Bakker, voormalig voorzitter van Vitesse, is woensdagochtend overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat meldt De Gelderlander. Bakker, die al geruime tijd ernstig ziek was, is 76 jaar geworden.

Leeds United sprak met Zlatan en had oogje op Cavani
Leeds United heeft afgelopen winter geprobeerd een superster naar de Championship te halen. Eigenaar Andrea Radrizzani waagde namens The Whites een poging bij zowel Zlatan Ibrahimovic als Edinson Cavani. Met de Zweedse spits, destijds nog clubloos, sprak hij zelfs.

Krul: "Wie ben ik om te klagen als de hele wereld in brand staat?"
Vlak voordat de coronacrisis uitbrak, werd Tim Krul door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. De doelman had het gevoel dat hij 'enkele centimeters' van zijn terugkeer in Oranje was verwijderd, maar zal zijn rentree voorlopig moeten uitstellen. Klagen doet hij echter niet. "Wie ben ik om te klagen als de hele wereld in brand staat?", vraagt hij zich hardop af in De Telegraaf.

  

Meer nieuws

  1. zondag 25 oktober 2020

  2. zaterdag 24 oktober 2020

  3. vrijdag 23 oktober 2020