Hazard: "Mensen mogen me beoordelen op mijn tweede seizoen"

Hazard: "Mensen mogen me beoordelen op mijn tweede seizoen"

25 maart 2020 – In zijn eerste seizoen als Galáctico heeft Eden Hazard de hoge verwachtingen niet weten waar te maken. Mede door een aantal blessures scoorde de man van honderd miljoen euro nog maar één keer voor Real Madrid. Volgend seizoen, als hij weer helemaal fit is, hoopt hij alle critici de mond te snoeren."Ik heb wat tegenslag gekend, maar zal niet afgerekend worden op dit seizoen. De mensen mogen me beoordelen op mijn tweede seizoen. Ik heb nog vier jaar contract bij Real en zal er alles aan doen om me hier te tonen", vertelt Hazard bij RTBF. De van Chelsea overgekomen aanvaller werd vlak voor de coronapauze geopereerd aan zijn rechterenkel. De komende maanden moet hij nog revalideren.

Door zijn enkelblessure was Hazard een vraagteken voor het EK. "Wat mensen er ook over denken of schrijven, ik geloof dat ik op tijd klaar zou zijn geweest. Ik zou ritme hebben gemist, maar dat is geen ramp", aldus de Belg, die niet rouwig is met het uitgestelde EK. "Voor mijn enkel is het natuurlijk goed dat ik wat rustiger kan recupereren en niet per se klaar moet zijn begin juni. Het is trouwens de enige juiste beslissing."

In België wordt gevreesd dat de Belgische verdediging volgend jaar misschien wel te oud is. "Iedereen zal een jaar ouder zijn. Maar ik zie dat niet als een slechte zaak. Wat extra ervaring is altijd welkom. De spelers over wie het gaat, zijn allemaal op en top prof en verzorgen zich goed. Ik heb er alle vertrouwen in."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 25 oktober 2020

  2. zaterdag 24 oktober 2020

  3. vrijdag 23 oktober 2020