Laros: "Ik hoop dat zal blijken dat voetbal niet gemist kan worden"

25 maart 2020, 21:01

Het coronavirus heeft het voetbal in Nederland volledig lamgelegd. Nu er niet meer gevoetbald wordt, drogen de inkomsten van de Eredivisie-clubs op. Deze maand zouden de seizoenkaarten weer aan de man gebracht worden. Sommige clubs gaven dit geld al uit voordat het op de rekening stond. "Er zullen ongetwijfeld clubs zijn die er naar zijn gaan leven", voorspelt Manfred Laros.

Hij denkt dat clubs dit deden met het idee dat het geld toch wel zou binnenkomen. "Die hebben dat geld al uitgegeven. Hoe dat voor Sparta is? Wij hebben het ook liever morgen al op de rekening staan, maar het brengt ons niet in problemen", zegt de directeur van Sparta Rotterdam tegen het Algemeen Dagblad.

Laros stelt dat voetbal jarenlang voor mensen iets vanzelfsprekends is geweest. "Het ligt nu een week stil en dat voelt vreemd. Ik hoop dat in deze vervelende tijd heel erg zal blijken dat voetbal eigenlijk niet gemist kan worden. Ik krijg sterk het gevoel dat mensen straks denken: dat voetbal is toch zo'n belangrijke factor in ons leven, wij willen weer een seizoenkaart. Of wij gaan die club weer sponsoren. Dat ons voetbal meer dan ooit zal worden omarmd.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen