Leeds United sprak met Zlatan en had oogje op Cavani

Leeds United sprak met Zlatan en had oogje op Cavani

25 maart 2020 – Leeds United heeft afgelopen winter geprobeerd een superster naar de Championship te halen. Eigenaar Andrea Radrizzani waagde namens The Whites een poging bij zowel Zlatan Ibrahimovic als Edinson Cavani. Met de Zweedse spits, destijds nog clubloos, sprak hij zelfs.Dat vertelt de Italiaanse eigenaar van Leeds United aan Sky Italia. "Hij had ons dat laatste zetje (richting promotie, red.) kunnen geven, maar koos voor AC Milan", aldus Radrizzani. "Zlatan was erg eerlijk en transparant."

Cavani, die bij Paris Saint-Germain minder aan spelen toekomt dan hij zou willen, stond ook in de belangstelling van Leeds United. Radrizzani nam contact op met de broer van Cavani, die de belangen behartigt van de Uruguayaanse aanvaller. Bij hem ving hij echter bot.

Leeds United heeft goede papieren om volgend seizoen terug te keren naar de Premier League. Met 71 punten staat het team van trainer Marcelo Bielsa bovenaan in de Championship. De nummers één en twee van de competitie promoveren direct naar het hoogste niveau.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 1 april 2020

  2. dinsdag 31 maart 2020

  3. maandag 30 maart 2020