VI: binnenkort duidelijkheid over toekomst van Huntelaar

25 maart 2020, 17:34   Bijgewerkt: 25 maart 2020, 18:36

Er komt binnenkort duidelijkheid over de toekomst van Klaas-Jan Huntelaar, meldt Voetbal International. Ajax gaat het contract van de routinier komende week waarschijnlijk opzeggen. Daarna kunnen de partijen verder praten over verlengde samenwerking.

Wordt de aflopende overeenkomst niet formeel opgezegd, dan wordt het contract automatisch tegen dezelfde voorwaarden verlengd. Volgens VI zijn Ajax en Huntelaar op dit moment met elkaar in gesprek. Van groot belang is wat de spits zélf wil. Ondanks dat Huntelaar al op leeftijd is, bewijst hij ook dit seizoen zijn meerwaarde voor Ajax. In het huidige seizoen maakte hij negen goals in 18 competitiewedstrijden. Twaalf van die duels begon hij op de bank.

De huidige coronacrisis zou een rol kunnen spelen in het besluit van Huntelaar om er al dan niet een jaar aan vast te plakken. Er is een kans dat er dit seizoen niet meer gevoetbald wordt in de Eredivisie. Dat zou betekenen dat de oud-spits van onder meer Real Madrid, AC Milan en Schalke 04 zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld als hij ervoor kiest om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen