'Spanningen bij Bayern München tussen Flick en Salihamidzic'

25 maart 2020, 16:15

Op bestuurlijk niveau zijn er wat spanningen bij Bayern München, meldt BILD. Volgens het Duitse medium botert het niet tussen trainer Hansi Flick en technisch directeur Hasan Salihamidzic. Zij zitten niet op één lijn over onder meer de samenstelling van de selectie.

Ook onder Niko Kovac zorgde het transferbeleid bij Der Rekordmeister voor frictie tussen de toenmalige trainer en de technisch directeur. Flick wilde het anders doen dan zijn voorganger en liet al eens publiekelijk weten wat zijn wensen waren. Zo zei hij in de winterstop dat de selectie van Bayern München wel een impuls kon gebruiken en hij twee nieuwe spelers wilde. Dat Flick publiekelijk versterkingen eiste, beviel Salihamidzic allerminst.

Bayern München trok in de winterstop één speler aan (Álvaro Odriozola van Real Madrid), een soort compromis. Timo Werner, die hoog op het verlanglijstje stond van Flick, kwam niet. De coach wilde de aanvaller van RB Leipzig dolgraag aan zijn selectie toevoegen, maar Salihamidzic weigerde de Duits international aan te trekken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen