Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fabregas: "Alleen Van Persie en Nasri zaten op mijn niveau"

Fabregas: "Alleen Van Persie en Nasri zaten op mijn niveau"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 maart 2020 – Cesc Fabregas heeft een pijnlijk boekje opengedaan over zijn periode bij Arsenal. De middenvelder vertrok in 2011 omdat hij de houding van zijn medespelers bij The Gunners niet goed genoeg meer vond. "Alleen Robin van Persie en Samir Nasri zaten - en dat bedoel ik niet arrogant - fysiek en mentaal op mijn niveau."

Dat zei hij tegenover Arseblog. Dat ging niet eens zozeer over de kwaliteit van het voetbal op het veld, maar nog veel meer over de beleving daarbuiten. "Ik legde mezelf veel druk op, was aanvoerder", herinnert Fabregas. "Ik gaf alles en als we verloren, ging ik zo snel mogelijk naar huis om daar in mijn eentje te huilen. Ik raakte gewend aan slapeloze nachten na een verliespartij."

Heel anders was dat bij ploeggenoten, die na wedstrijden (te) vaak met andere dingen bezig waren in de ogen van Fabregas. "Ze verheugden zich op stapavondjes en waren daarom vrolijk", aldus de middenvelder, die zich daardoor steeds eenzamer begon te voelen. "Het voetbal dat we speelden, daar kon ik nog wel van genieten", aldus de geboren Catalaan.

FC Barcelona bood hem in 2011 uitkomst. "Ik was fysiek en mentaal helemaal leeg. Ik gaf alles, maar de club slaagde er niet in om de juiste spelers aan te trekken", aldus Fabregas. "Anders had ik Arsenal nooit verlaten." Uiteindelijk bracht zijn loopbaan hem nog bij Chelsea en inmiddels AS Monaco. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd