'Misverstand dat Advocaat aanvankelijk tegen De Wolf was'

25 maart 2020, 12:59

Het is een misverstand dat Dick Advocaat op voorhand niet stond de springen om John de Wolf als assistent-trainer. Dat schrijft Voetbal International. Johan Derksen beweerde vrijdag het tegenovergestelde. Vorige week besloot Feyenoord het contract van De Wolf zelfs met twee seizoenen te verlengen.

VI stipt het beleid van Feyenoord aan, waarin staat dat een nieuwe trainer één assistent mag meebrengen en de club zelf ook één kiest. Advocaat koos voor Cor Pot als 'eigen' assistent en volgens het weekblad kwam Sjaak Troost als toenmalig technisch directeur met De Wolf op de proppen. Na een gesprek bij Advocaat thuis, was alles snel geregeld. Omdat de huidige samenwerking goed verloopt, legde Feyenoord De Wolf langer vast.

Derksen: "Advocaat wilde De Wolf niet als assistent bij Feyenoord"

Bij het verlengen van zijn verbintenis sprak De Wolf de hoop uit op een langer verblijf van Advocaat als trainer van Feyenoord. De Kleine Generaal zou deze maand een besluit nemen, maar door de coronacrisis is dit uitgesteld. Echter kan Advocaat ook niet te lang wachten. Feyenoord zal richting het nieuwe seizoen beslissingen moeten nemen. Zo beschikken er zes spelers over een aflopend contract.

Eredivisie-huurlingen Feyenoord: Vente

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen