Gözübüyük over tirade Slutsky: "Was een show en vooraf bedacht"

25 maart 2020, 11:44

Serdar Gözübüyük heeft nogmaals teruggeblikt op het incident met Leonid Slutsky. De Russische coach ging in april 2019 in de media volledig los op de leidsman en noemde hem onder andere 'arrogant' en de 'slechtste scheidsrechter' die hij ooit in zijn leven was tegengekomen. Achteraf hoorde Gözübüyük van iemand intern bij Vitesse dat het 'een en al show' was en hij het had voorbereid.

Dat vertelde de leidsman tegenover Andy in de Auto. Volgens de arbiter was het een van de ergste tirades die hij mee heeft gemaakt in zijn loopbaan als voetballer. "Hij deed het ook niet in mijn gezicht, maar op de camera. Dat is jammer, maar ik heb me rustig gehouden", zei Gözübüyük. "Als er wat is, kom het dan naar me toe – zoals Dick Advocaat. Jammer dat hij mij zwart wilde maken en hij ging maar door, ook nog later bij Ivo Niehe. Hij kan zich beter focussen op zijn eigen dingen. Zoals goed presteren met een topselectie bij Vitesse."  

Lees ook: Gözübüyuk en Slutsky kibbelen verder met elkaar

Slutsky werd uiteindelijk voor twee duels geschorst door de KNVB. Daarvan was een wedstrijd voorwaardelijk. Excuses bood de coach nooit aan voor zijn uitval na de remise tegen PSV (3-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen