Spoorboekje: vriendschappelijke duels in Duitsland en Zweden

Spoorboekje: vriendschappelijke duels in Duitsland en Zweden

26 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 26 maart.
Specials

Eredivisie-huurlingen
De Eredivisie ligt stil en dat geeft de kans en ook de noodzaak om de balans op te maken. Bijvoorbeeld van de door Eredivisie-clubs verhuurde spelers: hoe staan zij erop, wat hebben ze laten zien en wat zijn hun kansen richting volgend seizoen? FCUpdate.nl maakt de balans op per club. In deel VII en VIII: Vitesse en FC Groningen.

Wedstrijden

Kalmar FF  Jönköpings Södra (17.00 uur)
Het balletje rolt, al zijn het slechts oefenwedstrijden. Maar die van Kalmar FF is het bekijken waard, voornamelijk omdat er met Viktor Noring (oud-Heerenveen), Viktor Elm (oud-AZ), Erik Israelsson (oud-PEC Zwolle) een hoop oude bekenden in actie kunnen komen. Kaartjes zijn er nog te koop, of je een livestream gaat vinden van dit potje?

Hertha BSC – Hannover 96 (15.00 uur)
Ook in Duitsland zijn oefenwedstrijden niet verboden en dus wordt er in Berlijn afgetrapt tussen dit oefenduel, dat jarenlang in de Bundesliga werd afgewerkt. Maar Hannover 96 is afgezakt naar het tweede niveau, al staat desondanks bijvoorbeeld John Guidetti daar nog 'gewoon' onder contract. Bij Hertha BSC kunnen Nederlanders Javairo Dilrosun en Karim Rekik in actie komen. 

Voetbal op tv

14.35 uur: Classic Match: Feyenoord – Ajax 2018/19, FOX Sports 1, flashback
16.45 uur: Real Madrid - Atlético Madrid, Ziggo Sport, flashback

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 30 maart 2020

  2. zondag 29 maart 2020