Spors met vertrouwen aan slag bij Vitesse: "Veel mogelijkheden"

24 maart 2020, 14:21

Johannes Spors is vanaf april de nieuwe technisch directeur van Vitesse. De 37-jarige Duitser deed in eigen land al veel ervaring op bij clubs als Hamburger SV en RB Leipzig en wil nu ook bij Vitesse een mooie tijd beleven. Hij ziet genoeg aanknopingspunten in Arnhem.

Op de website van zijn nieuwe werkgever gaat hij in op zijn nieuwe klus. "Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de voetbalwereld, heb ik na mijn laatste functie bewust de tijd genomen om mij te oriënteren op mijn volgende stap. Bij Hoffenheim heb ik de indrukwekkende opmars van dichtbij mee mogen maken. Bij RB Leipzig heb ik als Hoofd Scouting leiding gegeven aan het volledige scoutingsteam. De club opereerde in letterlijke en figuurlijke zin op Champions League-niveau. Daarna volgde een boeiende tijd bij Hamburger SV, dat een enorm grote club in Duitsland is. Met mijn eerder opgedane ervaring en het ruime takenpakket bij HSV heb ik een fundament gelegd voor mijn toekomst als technisch directeur."

Die ervaring wil hij u gaan gebruiken in Arnhem. "Ik kijk er nu naar uit om mijn visie en ideeën bij Vitesse te implementeren. In de prettige gesprekken is de ambitie duidelijk uitgesproken. We willen structureel meespelen om Europees voetbal. Vitesse zie ik als een club met veel mogelijkheden en uitstekende faciliteiten. Ik ga mijn hele hebben en houden geven om samen met de club de volgende stappen te zetten."

Lees ook: Vitesse presenteert Duitser Spors als technisch directeur

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen