Galatasaray-trainer Terim besmet, Arteta hersteld van corona

23 maart 2020, 20:38

Fatih Terim is besmet met het coronavirus. De 66-jarige flamboyante trainer van Galatasaray laat dat zelf weten via Twitter. De voormalig bondscoach van Turkije benadrukt dat hij in het ziekenhuis in goede handen is en men zich geen zorgen hoeft te maken.

Terim is vanuit de Turkse voetbalwereld het eerste coronageval. Acht dagen geleden speelde hij nog met Galatasaray de competitiewedstrijd tegen Besiktas. Dat gebeurde achter gesloten deuren. Pas afgelopen donderdag werd in Turkije besloten de voetbalcompetities tot nader order stil te leggen. In de periode daarvoor was er al veel kritiek op het Turkse beleid, omdat vrijwel alle voetbalcompetities al eerder stil waren gelegd.

Arteta

In het Engelse voetbal was Mikel Arteta een van de eerste positieve gevallen. De Arsenal-manager is inmiddels hersteld en vertoont hij geen symptomen meer. De selectie van The Gunners heeft hun quarantaine-periode er ook op zitten. Dat betekent echter niet dat Arsenal de training hervat. 'Gezien de huidige situatie is dat ongepast en onverantwoord', aldus de Londenaren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen