Eredivisie-huurlingen Willem II: Akkaynak en Ogenia

Eredivisie-huurlingen Willem II: Akkaynak en Ogenia

25 maart 2020 – De Eredivisie ligt stil en dat geeft de kans en ook de noodzaak om de balans op te maken. Bijvoorbeeld van de door Eredivisie-clubs verhuurde spelers: hoe staan zij erop, wat hebben ze laten zien en wat zijn hun kansen richting volgend seizoen? FCUpdate.nl maakt de balans op per club. In deel V: Willem II.Atakan Akkaynak (21)
In zijn eerste seizoen voor Willem II wist 'Duits wonderkind' Atakan Akkaynak niet te overtuigen en daarom werd besloten om de middenvelder te verhuren. De 21-jarige voetbalelr vond onderdak bij Rizespor, de huidige nummer zestien van Turkije. Daar komt de Duitse Turk nog minder aan spelen toe dan vorig seizoen in Tilburg het geval was. Slechts negen competitieminuten heeft Akkaynak in de benen. Grote kans dat Akkaynak definitief de boeken ingaat als miskoop van Willem II.

Club: Rizespor
Wedstrijden: 4
Goals/assists/gele kaarten: 0 
– – 0

Justin Ogenia (21)
Het bleef voor de winterstop tot dusver bij zijn Eredivisie-debuut in september tegen Feyenoord. Met de aanwezigheid van Bart Nieuwkoop en Damil Dankerlui hoefde de 21-jarige rechtsback niet te verwachten dat het perspectief in de tweede seizoenshelft zou veranderen. FC Eindhoven bood de tijdelijke oplossing voor Justin Ogenia. Aan de Aalsterweg maakte Ogenia tot aan de onderbreking wekelijks als basisspeler de beoogde vlieguren.

Club: FC Eindhoven
Wedstrijden: 10
Goals/assists/gele kaarten: 10 
– 1

Victor van den Bogert (20)
Mede door het coronavirus heeft Victor van den Bogert zich nog niet echt kunnen bewijzen bij De Graafschap. De jonge centrumverdediger werd in de winter als aanwinst in de breedte gepresenteerd in Doetinchem. Tegen Jong AZ maakte hij negentig minuten, terwijl hij tegen Jong PSV 86 minuten in het veld stond. Daar kwam tegen FC Dordrecht een korte invalbeurt bij. Verder kwam Van den Bogert nog niet, al is het gezien de prestaties ook niet gek dat trainer Mike Snoei niet te veel wilde wisselen. 

Club: De Graafschap
Wedstrijden: 3
Goals/assists/gele kaarten: 0 
– 0

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 1 april 2020

  2. dinsdag 31 maart 2020

  3. maandag 30 maart 2020