'Vitesse hoopt contracten van kwartet spelers te verlengen'

23 maart 2020, 08:13

Vitesse is met vier spelers in gesprek om hun aflopende contract te verlengen. De club zit om tafel met Remko Pasveer (36) en is zoals bekend al langere tijd bezig met een nieuwe aanbieding voor aanvoerder Bryan Linssen (29). De zelfopgeleide Julian Lelieveld (22) en Patrick Vroegh (20) hebben eveneens reeds een aanbieding ontvangen.

Dat schrijft De Gelderlander althans. Ondanks dat de Arnhemmers druk bezig zijn met het aanstellen van een nieuwe staan de contractonderhandelingen voor volgend seizoen niet stil. Naast het viertal lopen ook de verbintenissen van Kostas Lamprou, Tim Matavz en Ozgür Aktas af: voor het trio lijkt het toekomst buiten Arnhem te liggen, aangezien zij nog niet spraken met de club.

Lees ook: Deze Eredivisie-spelers lopen uit hun contract in de zomer

Linssen liet eerder nog weten te willen vertrekken in de zomer, maar staat inmiddels toch weer open voor een langer verblijf bij Vitesse. Recentelijk liet hij wel weten dat het door de coronacrisis een vertraging opgelopen is. Matavz – voor wie afgelopen winter ook al belangstelling was – gaf eerder aan zijn transfervrije status graag te willen gebruiken deze zomer, bijvoorbeeld om een overgang naar Amerika te realiseren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen