Transfervrije Høegh hint naar Heerenveen-exit in de zomer

22 maart 2020, 18:25

Daniel Høegh (29) lijkt komende zomer te vertrekken bij sc Heerenveen. De aanvoerder komt momenteel amper aan spelen toe en heeft een aflopend contract in Friesland. Tegenover de Leeuwarder Courant gaat hij namelijk al concreet in op de opties van de komende zomer om te vertrekken. 

In gesprek met het regionale medium vertelt de verdediger dat de huidige situatie in de wereld de situatie nog onzekerder maakt. "De intentie is om de Europese competities voor het eind van juni af te krijgen. Maar wat als dat niet haalbaar is en we toch doorgaan tot in juli? Moet ik dan blijven? Moet ik dan de club verlaten terwijl we nog niet klaar zijn? Ik weet het niet. Niemand weet het", legt hij uit. Daarmee lijkt hij een zomers te impliceren.

Lees ookHøegh van captain naar bank: "Mentaal een lastige periode gehad"

Høegh raakte dit seizoen geblesseerd, viel buiten de basis en bleef daar ook buiten. De kans dat er heel veel clubs voor hem in de rij staan, lijkt dan ook klein. De situatie maakt het voor hem niet makkelijker. "Hoe moet ik me nu in de kijker spelen bij andere clubs? Geen idee waar ik na de zomer ga spelen. En hoe de situatie dan is, weten we ook niet", zegt hij. De optie om bij sc Heerenveen te blijven, wordt niet besproken met de Deen. Daarom lijkt een zomers vertrek aan de orde voor de aanvoerder va de Friezen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen