Weghorst moet training bij Wolfsburg maandag hervatten

22 maart 2020, 15:40   Bijgewerkt: 22 maart 2020, 19:00

VfL Wolfsburg hervat vanaf morgen (maandag) langzaam de trainingsactiviteiten. Wout Weghorst en zijn ploeggenoten worden in kleine groepen, op verschillende tijden in de gym verwacht. Een opvallende keuze van de Duitse club, omdat in diverse landen de competitiehervatting al verder is uitgesteld. 

In Duitsland is echter dat nog niet het geval, daarover volgt dinsdag een besluit. "De huidige status is dat er op 2 april weer wordt gevoetbald", licht directeur Jörg Schmadtke toe op het clubkanaal van Wolfsburg. "Zelf als dat onrealistisch lijkt, moeten we dat accepteren en ons erop aanpassen." Daarnaast benadrukt Wolfsburg dat de activiteiten gebeuren onder speciale voorwaarden en strikte naleving van de hygiënische maatregelen.

Deze competities hebben hervatting verder uitgesteld

Wolfsburg is niet de enige club die de draad weer op wil pakken. Zo is Napoli van plan om komende week weer het trainingsveld op te stappen. Vooralsnog ligt de Serie A ook tot begin april stil. Aangezien Italië wereldwijd de grootste brandhaard is van het coronavirus, lijkt het utopie dat daar over twee weken de bal weer rolt.

Brescia-voorzitter heel duidelijk: "We kunnen niet meer spelen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen