Geïrriteerde Van Polen: "Gebruik die hersenpan eens!"

Geïrriteerde Van Polen: "Gebruik die hersenpan eens!"

22 maart 2020 – Dit weekend verschenen er veel foto's op social media waarop te zien was dat mensen ondanks de oproep om binnen te blijven veelvuldig de buitenlucht opzochten. In parken en op het strand was het ondanks het coronavirus behoorlijk druk. Onbegrijpelijk, vindt Bram van Polen.In een video op het twitterkanaal van PEC Zwolle spuwt de verdediger zijn gal. "Ik merk dat ik behoorlijk geïrriteerd ben...", begint Van Polen zijn verhaal. "Ik snap mensen niet die nu de straat opgaan, het bos in en niet die anderhalve meter afstand houden. Denk nou eens na mensen... De mensen die dat zeggen hebben ervoor gestudeerd en zijn daar alleen mee bezig. Ik snap niet dat je dat niet in je botte kop kan krijgen!"

Van Polen merkt dat jonge mensen die zelf waarschijnlijk niet ernstig ziek worden, het voor anderen verpesten. "Dat je niet het fatsoen hebt om aan andere mensen te denken, om die anderhalve meter afstand te houden. Je moet binnen blijven, wat is dat nou voor moeite? Ze vragen niet om in een dag een salto te leren, dit is iets dat iedereen kan."

"Je kunt wel naar het bos gaan of in groepjes gaan hangen, het is allemaal leuk en aardig. Maar wat nou als het jouw opa of oma is?", vervolgt de aanvoerder van PEC. "Denk daar nou eens over na. Die gaan dan eenzaam sterven in het ziekenhuis, ga nou eens andere mensen denken. Blijf binnen! Denk gewoon na, gebruik die hersenpan een keer."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020