Fellaini test bij terugkeer in China positief op corona

22 maart 2020, 11:28

Marouane Fellaini heeft een positieve coronatest afgelegd. De Belgische middenvelder is bij terugkeer in China positief getest op het virus, zo bevestigt zijn werkgever Shandong Luneng via de eigen kanalen.

De 32-jarige middenvelder vertoont geen symptomen van het virus en voelt zich goed. Toch is er bij een test aan het licht gekomen dat hij het coronavirus onder de leden heeft. Hij is naar het ziekenhuis in Jinan afgevoerd. waar hij in isolatie wordt gehouden. Hij zal daar veertien dagen moeten blijven. Fellaini verbleef de afgelopen weken in Dubai, waar hij zich schuil wilde houden voor het virus. Bij terugkeer in China moest de Belg direct een test afleggen en die bleek positief te zijn.

'Zijn lichaamstemperatuur is normaal en hij heeft ook geen andere ongemakken', schrijft de Chinese club. 'Hij wordt opgevolgd en behandeld door een gespecialiseerd ziekenhuis. Hij wil graag zijn dankbaarheid overmaken aan alle fans en vrienden die met hem meeleven. Hij laat weten dat hij goed verzorgd wordt en dat hij ervan overtuigd is snel weer beter te worden en sterker dan ooit terug te keren.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen