Gisteren gemist: Dybala en Maldini besmet, Lewandowski doneert

22 maart 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 21 maart.

Lewandowski doneert miljoen euro voor strijd tegen corona

Robert Lewandowski vindt de situatie rondom het coronavirus zeer zorgelijk en heeft besloten om in actie te komen. De spits van Bayern München doneert samen met zijn vrouw Anna een miljoen euro aan initiatieven die het coronavirus bestrijden.

Dybala test als derde Juventus-speler positief op coronavirus

Ook Paulo Dybala is positief getest op het coronavirus. Dat bevestigt de Argentijnse aanvaller zaterdagavond via zijn eigen social media. Hij is na Daniele Rugani en Blaise Matuidi de derde speler die het virus onder de leden heeft.

Paolo Maldini en zoon Daniel besmet met coronavirus

Paolo Maldini is de volgende grote naam uit het Italiaanse voetbal die een positieve coronatest heeft afgelegd. Dat de technisch directeur van AC Milan besmet is met het virus, wordt bevestigd door zijn werkgever via de officiële kanalen. Ook Daniel, de zoon van de legendarische verdediger, is besmet.

Bergwijn herstellende van enkelblessure: "Maak progressie"

Steven Bergwijn is momenteel aan het revalideren van een enkelblessure. Die liep de Nederlander van Tottenham Hotspur op tegen Burnley (1-1) op 7 maart. De van PSV overgekomen aanvaller vreesde direct voor een zware blessure, maar merkt dat het meevalt.

Oud-Real-voorzitter Sanz overleden aan coronavirus

Oud-Real Madrid-voorzitter Lorenzo Sanz is zaterdag overleden aan de gevolgen van het coronavirus. De Spanjaard werd de laatste dagen in kunstmatig coma gehouden, maar kon de strijd niet winnen. Hij is 76 jaar geworden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen