Bergwijn herstellende van enkelblessure: "Maak progressie"

21 maart 2020, 21:21

Steven Bergwijn is momenteel aan het revalideren van een enkelblessure. Die liep de Nederlander van Tottenham Hotspur op tegen Burnley (1-1) op 7 maart. De van PSV overgekomen aanvaller vreesde direct voor een zware blessure, maar merkt dat het meevalt.

Er was geen sprake van een breuk, maar van een verstuiking bij zijn enkel. "Ik maak progressie", vertelt Bergwijn op de website van de Engelse club. "Zoals jullie kunnen zien kan ik nu weer normaal lopen, dus dat is goed nieuws. Toen ik de tik kreeg tegen Burnley, dacht ik direct dat het een serieuze blessure was. Ik had 's avonds zoveel pijn dat ik niet kon slapen. Het was een slechte situatie, maar ik maak progressie en kom sterker terug."

De 22-jarige aanvaller beseft dat er momenteel belangrijkere zaken zijn dan zijn blessure. Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Ook Bergwijn vindt het een moeilijke situatie. "Het is lastig voor iedereen", vertelt de international. "In Nederland moeten de mensen thuisblijven. We moeten het in deze tijd samen doen. Het draait nu niet om voetbal, maar om de gezondheid van de mensen. Dat is veel belangrijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen