Gabbiadini schrikt van virus: "Ik had geen idee dat ik het had"

Gabbiadini schrikt van virus: "Ik had geen idee dat ik het had"

21 maart 2020 – Manolo Gabbiadini was één van de eerste Serie A-spelers die gediagnostiseerd werd met het coronavirus. De spits van Sampdoria legde op 10 maart een positieve test af en schrok daar behoorlijk van, omdat hij niet had verwacht dat hij het virus onder de leden had.In La Gazzetta dello Sport blikt hij uitgebreid terug op die periode. "Ik voelde me niet top op dinsdag 10 maart, maar ik had niet het vermoeden dat het ik het coronavirus had. Ik had een slechte nacht gehad en voelde me wat duizelig, maar had niet enorme koorts. Ik zag dat mijn temperatuur 37,5 graden was, dus ik had niet echt koorts. Twee dagen later voelde ik me goed, maar de dokter vertelde me dat ik het virus had. Ik dacht dat hij een grapje maakte."

Omdat Gabbiadini niet het vermoeden had dat hij het virus had, leefde hij ook gewoon door. "Dat ik me prima voelde, vind ik een enge gedachte. Ik besefte hoeveel mensen zich niet slecht voelen en geen idee hebben dat ze het virus hebben en daardoor andere mensen in gevaar brengen. We kunnen dit gevecht alleen winnen als we de regels in acht nemen, thuis blijven en de sociale afstand bewaren."

Gabbiadini weet dat het virus inmiddels grote delen van de wereld in zijn greep houdt. "Ik denk dat veel mensen corona onderschat hebben, we hadden niet verwacht dat het zo'n pandemie zou worden. Ik heb ook geen idee hoe ik het virus heb gekregen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 april 2020

  2. maandag 6 april 2020

  3. zondag 5 april 2020