Schalke-vedette werkt zich in nesten door naar café te gaan

21 maart 2020, 17:46

Amine Harit maakte zich deze week weinig zorgen om het coronavirus. De Marokkaanse smaakmaker van Schalke 04 besloot namelijk doodleuk een waterpijpcafé te bezoeken in de nacht van donderdag op vrijdag. Hij is aangesproken op die domme actie.

De Bundesliga ligt voorlopig stil en spelers hebben te horen gekregen dat ze zoveel mogelijk binnen moeten blijven en geen contact met andere mensen moeten hebben. Harit sloeg dat advies in de wind en werd donderdagnacht gespot in een waterpijpcafé, waar hij het gezellig had met vrienden. "Het was een fout, dat weet hij", reageert technisch directeur Jochen Schneider bij BILD. "Ik heb hem opnieuw uitgelegd hoe serieus de situatie nu is. In deze crisistijd zijn dingen die gisteren normaal waren nu niet meer acceptabel. Hij heeft zijn excuses aangeboden en het zal zeker niet nogmaals voorkomen."

De 22-jarige technicus was bezig aan een goed seizoen bij Schalke, waarvoor hij al zes keer scoorde in de Bundesliga. Het is daardoor voor hem verreweg het productiefste seizoen van zijn nog prille loopbaan. Vorig voetbaljaar kwam hij niet verder dan één treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen