Van Dongen zit vast in Spanje: "Waar gaat dit heen?"

21 maart 2020, 15:51

Merel van Dongen zit vast in haar appartement in Sevilla. De Oranjeleeuwin spreekt van een krankzinnige situatie in Spanje, waar het coronadodental de duizend al lang en breed heeft overschreden. De international hoopt snel weer gewoon te kunnen voetballen. "Het is echt bizar."

De 27-jarige Van Dongen speelt voor de vrouwentak van Real Betis. Ze weet niet zo goed raad met de situatie, waar ze samen met haar partner Ana Romero in zit. In Spanje mag niemand de straat meer op. "Net als iedereen zitten we soms met ons handen in het haar. Waar gaat dit heen? En wanneer houdt dit op?", vraagt ze zich af in het Algemeen Dagblad.

Voor Van Dongen is het ook nog te vraag of de Olympische Spelen doorgaan. Op 1 juni zou de ploeg van bondscoach Wiegman beginnen met de voorbereiding op de Spelen, als die nog doorgaan. Van Dongen: "Die datum zit nog steeds in mijn hoofd. In die zin: ik moet zelf zorgen dat ik dan fit ben. Dat ik mezelf niets kan verwijten. Dat is gezien de beperkte mogelijkheden wel moeilijk ja. Maar daar probeer ik me niets van aan te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen