Derksen: "Advocaat wilde De Wolf niet als assistent bij Feyenoord"

Derksen: "Advocaat wilde De Wolf niet als assistent bij Feyenoord"

20 maart 2020 – John de Wolf heeft zijn contract bij Feyenoord als assistent-trainer afgelopen week verlengd. In De Kuip zijn ze zeer tevreden over het werk van De Wolf. Toch had Dick Advocaat hem in eerste instantie helemaal niet mee willen nemen in zijn technische staf.Dat vertelde voetbalanalist Johan Derksen vrijdagavond in het tv-programma Veronica Inside althans. "Weet je wat het gekke was: Advocaat wilde De Wolf niet als assistent bij Feyenoord", aldus Derksen, die niet weet wie het wel had moeten worden. "Maar technisch directeur Sjaak Troost had het John al beloofd en kon daar niet meer onderuit. Nu functioneert het wel, maar Dick wilde hem niet."

De naam van Mario Been – voormalig hoofdtrainer van de Rotterdammers – viel in het programma: mogelijk had Advocaat hem mee willen nemen. Dat gebeurde echter niet, al nam de ervaren coach met Cor Pot wel een eigen assistent mee. De Wolf heeft als enige van het trio inmiddels bijgetekend in De Kuip.

Lees ook: De Wolf blijft aan als assistent-trainer Feyenoord

Over de toekomst van Advocaat en Pot, die assistent die de Kleine Generaal dus zelf meebracht naar Feyenoord, volgt later duidelijkheid. Advocaat wilde deze maand een knoop doorhakken, maar door de coronacrisis wordt dat uitgesteld. Said Bakkati, ook een assistent-trainer, beschikt over een doorlopende verbintenis. Het contract van keeperstrainer Khalid Benlahsen werd onlangs al verlengd

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 29 maart 2020

  2. zaterdag 28 maart 2020

  3. vrijdag 27 maart 2020