'Brands hoeft FC Emmen-flop Tarashaj niet terug bij Everton'

20 maart 2020, 22:32

FC Emmen-huurling Shani Tarashaj (25) kan op zoek naar een nieuwe club komende zomer. De aanvaller wordt door Everton momenteel gestald bij de Eredivisie-club, maar is in Drenthe nog niet tot speeltijd gekomen dit seizoen. Ondanks zijn tot 2021 doorlopende contract bij The Toffees, hoeft hij niet meer terug te keren op Goodison Park.

Dat schrijft The Liverpool Echo althans. In 2016 betaalde Everton nog vier miljoen euro voor de aanvaller aan Grasshoppers, maar in Engeland kon hij nooit doorbreken. Verhuurbeurten aan Eintracht Frankfurt (waar hij overigens wel speelde) en Grasshoppers liepen niet op heel veel uit: hij speelde geen enkele minuut bij Everton.

Lees ookFC Emmen pakt door en huurt Zwitsers international van Everton

Toch waren die periodes wel beter dan zijn avontuur bij FC Emmen: de vijfvoudig international van Zwitserland had een aantal zware blessures en kampt momenteel met een forse griep. Hoewel hij wel weer meetrainde met het tweede team, zit hij vanwege de corona-uitbraak momenteel thuis. Of hij nog in actie gaat komen bij FC Emmen, is onduidelijk. Tarashaj is volgens het Engelse medium niet de enige huurling die zo'n boodschap krijgt van Marcel Brands: ook Luke Garbutt hoeft niet meer terug te keren bij Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen