Gisteren gemist: goed nieuws NL'se clubs en de UEFA rectificeert

Gisteren gemist: goed nieuws NL'se clubs en de UEFA rectificeert

21 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 20 maart.Woerts over Eredivisie-clubs: "Krijgen laatste deel van tv-gelden"
Goed nieuws voor de Nederlandse clubs: de tv-gelden van FOX Sports, die nog voor eenvierde betaald moeten worden, worden wél uitgekeerd. Anders dan in het buitenland wordt er niet per uitgezonden wedstrijd betaald, maar voor het gehele pakket. Daarom kunnen de BVO's het laatste deel van het geld wel op korte termijn ontvangen.

Vertonghen blaast terugkeer bij Ajax nieuw leven in
Jan Vertonghen (32) heeft een terugkeer naar Ajax nieuw leven ingeblazen. De centrale verdediger van Tottenham Hotspur heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit graag nog eens terug te willen naar Amsterdam, maar recentelijk bleek die overgang nog onhaalbaar. Vrijdag zei de Belg, wiens contract komende zomer afloopt, nog dat een terugkeer 'wel in de planning' zit.

UEFA rectificeert: naam verplaatst EK is nog níet bekend
De UEFA heeft het bericht dat EURO 2020 haar naam behoudt ondanks dat het een jaar wordt uitgesteld, ingetrokken. De Europese voetbalbond communiceerde eerder op de vrijdag dat de naam EURO 2020 wel in tact blijft, maar dat blijft een onjuist bericht.

Duitse viroloog verwacht geen voetbal meer dit kalenderjaar
Als het aan de Duitse viroloog Jonas Schmidt-Chanasit ligt, dan is het goed denkbaar dat er de rest van dit kalenderjaar (!) niet meer gevoetbald wordt. De deskundige verwacht dat er in Duitsland de rest van dit jaar niet meer gespeeld gaat worden vanwege de corona-uitbraak. "Het is sowieso onrealistisch om het huidige seizoen af te maken."

Kökcü looft Advocaat: "Hij heeft mijn ogen geopend"
Orkun Kökcü heeft de loftrompet gestoken over trainer Dick Advocaat. De middenvelder van Feyenoord stelt dat de ervaren coach zijn 'open heeft geopend' en wil voor hem door het vuur gaan. "Hij is erg belangrijk voor mij", aldus de negentienjarige middenvelder

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 29 maart 2020

  2. zaterdag 28 maart 2020

  3. vrijdag 27 maart 2020