Pochettino hoopt ooit terug te keren bij Newell's Old Boys

20 maart 2020, 18:11

Mauricio Pochettino hoopt ooit terug te keren bij Newell's Old Boys. De oefenmeester zit momenteel zonder werk na zijn ontslag bij Tottenham Hotspur en heeft ook nog geen besluit genomen over zijn toekomst. Maar een comeback bij de Argentijnse topclub ziet hij (op termijn) meer dan zitten en doet dat het liefst samen met Lionel Messi.

Dat vertelt hij tegenover Radio del Plata. Pochettino zal – ook als de competities zijn hervat – in principe nergens meer tijdelijk instappen. "Ik heb besloten te wachten op het einde van dit seizoen om een team op me te nemen", vertelt hij op het radiostation. Ook zal er dan nog contact moeten komen met Tottenham Hotspur, bij wie hij nog onder contract staat. "Er zal met hen onderhandeld moeten worden." Dat gaat over de afwikkeling van de betalingsregeling die de Argentijn heeft getroffen.

Lees ookPochettino staat open voor Premier League-rentree: "Natuurlijk"

Ooit hoopt hij langs de lijn te staan bij de club waar hij als voetballer doorbrak: Newell's Old Boys. "Misschien over tien jaar, samen met Messi", zei Pochettino met een knipoog. Al weet hij dat de fans vooral hopen op de terugkeer van de legende Marcelo Bielsa. "Iedereen kijkt er naar uit om hem het eerste team te zien leiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen